Nieuwsbrief november 2022

Stad Holland
Stad Holland biedt een restitutiepolis. Met een restitutiepolis bent u vrij in de keuze van een zorgverlener. Daarnaast sluit Stad Holland met alle ziekenhuizen en grote instellingen een overeenkomst. Wanneer Stad Holland nog in onderhandeling is met het ziekenhuis of de zorginstelling krijgt u uw zorg toch volledig vergoed. Dus voorkom onverwachte hoge zorgkosten en kies voor een restitutiepolis.

 

Voor veel van onze klanten komen wij uit bij Stad Holland Zorgverzekeraar. En dat is niet voor niets.

 

Hart voor úw zorg
Vrije zorgverlenerskeuze (restitutiepolis) en complete aanvullende pakketten.

 

Complete aanvullende pakketten
Stad Holland biedt complete aanvullende pakketten met daarin een brede dekking. Bijvoorbeeld vergoedingen voor tandarts, fysiotherapie en alternatieve geneeswijze. Geen vergoeding voor tandarts nodig? De compact AV is een voordelig aanvullend pakket met vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijze en kosten in het buitenland.

 

Verlaagd eigen risico van € 375,-
Als voorstander van een eerlijkere verdeling van zorgkosten tussen chronisch zieke en gezonde mensen verlaagt Stad Holland het verplicht eigen risico met een symbolisch bedrag van € 10,- naar € 375,-.

 

Bereikbaar voor iedereen
Contact zoals u dat wilt. Telefonisch, per mail, via WhatsApp of via ons. Aan u de keuze.

 

Geen verrassingen
Voorkom verrassingen en kies voor gespreide vooruitbetaling van het verplicht eigen risico.

 

Gemakkelijk
Declareren kan met de app, online of per post. Declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.

 

Al jaren de beste zorgverzekeraar
Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Voor zorg kiezen wij daarom vaak voor Stad Holland Zorgverzekeraar. Niet voor niets wordt Stad Holland door verzekeringsadviseurs al jaren verkozen tot beste zorgverzekeraar.

 

Hoge klantwaardering
Ook verzekerden waarderen onze service. Dat blijkt uit de resultaten van verschillende onderzoeken die de afgelopen jaren onder de verzekerden van alle verzekeringsmaatschappijen zijn gehouden. Hier zijn wij trots op en het motiveert ons des te meer om onze service op dit niveau te houden en waar mogelijk nog verder te verbeteren.

 

Half november krijgt iedereen van de eigen zorgverzekeraar de nieuwe polis van 2023 op de deurmat of in de mail. Vraag je je af of je nog wel de juiste zorgverzekering hebt, neem dan contact met ons op via 0418-592211 of info@satterassurantien.nl!

 

 

Cyberrisico voor particulieren:

De invloed van internet op ons dagelijks leven is groot. We brengen steeds meer tijd door op internet: we e-mailen, gamen, bankieren en shoppen, we onderhouden sociale contacten en zoeken naar informatie (bijvoorbeeld over medische zaken of reizen), we lezen het nieuws, bestellen eten, plannen routes en kijken naar TV-series en video’s. Met onze smartphones zijn we fulltime met het internet verbonden en steeds meer huishoudelijke apparaten worden ook op het wereldwijde web aangesloten. Deze ontwikkeling is vooral positief, maar heeft ook negatieve kanten waaronder de opkomst van cybercrime.

 

Cybercrime: de snelst groeiende vorm van criminaliteit Cybercrime, computercriminaliteit, digitale criminaliteit:

 

allemaal termen voor deze vorm van criminaliteit die zich richt op computers of andere systemen zoals mobiele telefoons en tablets. Man of vrouw, jong of oud, hoog of laag opgeleid: iedereen loopt het risico om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Cybercriminelen kiezen doorgaans geen specifiek doelwit, maar verspreiden hun malafide software zoveel mogelijk in de hoop veel apparaten te treffen. Phishing, ransomware, pinpas- of creditcardfraude, oplichting bij online aankopen of het klikken op een frauduleuze e-mail kan tot een financiële strop en veel zorgen leiden.

 

Ook als particulier loop je risico’s, zoals deze:

Cyberafpersing

 

Door hacking, phishing of malware worden persoonsgegevens of privacygevoelige gegevens buitgemaakt. U wordt gedwongen losgeld te betalen onder bedreiging dat deze gegevens worden vernietigd, beschadigd of openbaar worden gemaakt.

 

(e-)Reputatieschade

Uw goede naam wordt opzettelijk aangetast doordat iemand anders negatieve berichten online plaatst. Voorbeelden van negatieve berichten zijn: smaad, laster, belediging of het openbaar maken van privacygevoelige gegevens, zoals privéfoto’s.

 

Verlies van geld (op rekening)

 

  • Frauduleus gebruik van een bankpas of creditcard door een derde in de vorm van een contante opname en een contante aankoop van een dienst of goed.
  • Schade door fraude met internetbankieren.
  • Andere vormen van verlies van geld op rekening van een verzekerde door malware, phishing of door een hacker, bijvoorbeeld als u een geloofwaardige en gepersonaliseerde nepfactuur betaald.

 Identiteitsfraude

 

Het misbruiken van identiteitsbewijzen van verzekerde.

 

Inbreuk op privacy

Verlies, diefstal of beschadiging van persoonsgegevens of privacygevoelige gegevens waardoor schade ontstaat die het gevolg is van het openbaar maken of verspreiden van die gegevens.

 

Aansprakelijkheid

  • Aanspraken van derden als gevolg van identiteitsfraude.
  • Aanspraken van derden als gevolg van verlies, diefstal of beschadiging van persoonsgegevens of privacygevoelige gegevens doordat die openbaar zijn gemaakt of worden verspreid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om je te verzekeren tegen deze risico’s? Neem dan contact met ons op via 0418-592211 of info@satterassurantien.nl!

 

Regiobank

De buurtzame bank
RegioBank draagt bij aan een leefbare buurt. Dat is een buurt waar mensen fijn wonen, werken en leven. En waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zetten we onze kennis van de regio in om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.

Overstappen? Heel gemakkelijk
Heeft u een betaalrekening bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heeft u hulp nodig? Wij staan altijd voor u klaar.

U bent van harte welkom
Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak via 0418-592211 of info@satterassurantien.nl. U leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.